Life is not about me, it's about us

We geloven niet alleen in dromen; we maken ze waar.
We gaan verder dan de horizon van mogelijkheden

Discovery who we are

Mani Festo:

Om bewust te manifesteren heb je steeds een drievuldigheid nodig:

  • Denken - Voelen - Handelen
  • Mannelijk - Vrouwelijk - Neutraal
  • Ontvangen - Geven - Intentie

Manifesteren komt van de Latijnse woorden 'Mani' en 'Festo', wat letterlijk 'Het feest van de handen' betekent.

Mentor - Artist - Bodyworker - Alchemist:

Hi, my name is Mieke

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar de betekenis van mens-zijn. De vraag 'Waarom ben ik hier?' dook voor het eerst op toen ik slechts 4 jaar oud was. Ik kon geen zin vinden in de wereld waarin ik me 'gedropt' voelde.

Op mijn reis ontmoette ik geweldige leraren die me beetje bij beetje de zin van dit alles lieten zien. Soms vermomd als 'mislukkingen', 'pijn' of 'fouten', soms gewoon wijze mensen die me op mijn pad begeleidden. Het verhogen van bewustzijn is waar het voor mij allemaal om draait.

Ik voel me gezegend om in dit lichaam een menselijke ervaring te hebben, lerend en groeiend onderweg.

Embodying your purpose leads to
a strong, empowering sense of aliveness and fulfilment!

Ik ontdekte door verschillende middelen dat ontwaken en het versterken van je lichaamsbewustzijn leidt tot een voller, krachtiger, zinvoller en gelukkiger leven. De meeste mensen leven het grootste deel van de tijd in hun hoofd en zijn zich niet bewust van de intelligentie die in hun lichaam en energieveld huist. Het benutten van dat potentieel maakt alle verschil in de kwaliteit van ALLE gebieden in je leven: je bedrijf, je (intieme) relaties, familie en al je andere passies.

In de loop der jaren heb ik mezelf getraind in coaching, lichaamswerk, dans en bewuste beweging, theater, yoga, bewust ademen, innerlijke alchemie en creatief schrijven.

Dankbaar voor al mijn leraren onderweg, blijf ik leren en ben ik dienstbaar om de juweeltjes die ik heb ontvangen te delen, mijn unieke speelse en spontane smaak toevoegend aan dit alles.

Het belichamen van jouw doel leidt tot een krachtig, versterkend gevoel van levendigheid en vervulling!

Join our tribe of Purpose Driven Creators

Let's connect

Our why:

Manifesting your Life Purpose is expressing your unique contribution in this world

Als we naar de wereld kijken vandaag zien we een grote kloof tussen de uitdagingen waar de wereld vandaag de dag voor staat en ons bewustzijn om ermee om te gaan en ze om te zetten in wijsheid. Oude culturen, die nog steeds een verbinding hebben met de natuur, belichamen nog steeds dat hogere niveau van bewustzijn. Hoe zou het zijn om het bewustzijn dat wij, als deel van de natuur, vroeger hadden opnieuw te activeren en te versmelten met alle moderne technologie, wetenschap en kennis, zodat we het beste van beide werelden kunnen leven? Toegewijd aan de intelligentie van het lichaam, voelen wij het als onze plicht om ons volledige bewustzijn van ons lichaam en onze geest terug te brengen. Dat geeft ons toegang tot een veel dieper en breder bewustzijn om onze huidige behoeften en uitdagingen aan te gaan, zowel op individueel als collectief niveau.

Met The Manifestation Vortex helpen we individuen, teams en organisaties om oude wijsheid volledig te belichamen en tegelijkertijd de meest verbazingwekkende moderne hulpmiddelen te gebruiken en te creëren om een geheel nieuw tijdperk van wetenschap, technologie en wijsheid binnen te stappen. Van de wereld naar de aarde.

Word lid van onze groeiende Community & ontvang gratis onze Purpose Inspiration

Schrijf je nu in.